loader image

Despre mine

Uncommon Wisdom, Uncommon Results

Avocat

Iuliana Maraveia

Biroul nostru de avocatura, Cabinet de Avocatura MARAVEIA IULIANA, deservind municipiul Constanta si localitatile limitrofe, va ofera consiliere juridica, asistenta juridica si reprezentare avocatiala pentru persoanele fizice si juridice. Asigurand confidentialitatea datelor dvs, preluam cele mai dificile intrebari si va oferim cele mai clare raspunsuri in materie juridica, in varii domenii ale dreptului, precum dreptul civil, dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul familiei, drept maritim, drept penal, drept contraventional etc.

Infiintat in urma cu 12 ani, prin Decizia 72 a Baroului Constanta, obiectivul Cabinetului de Avocatura MARAVEIA IULIANA consta in protejarea intereselor clientilor, bazandu-ne pe cunostinte juridice aprofundate si pe experienta bogata. Succint enumeram in formarea profesionala a avocatului titular urmatoarele studii: UNIVERSITATEA OVIDIUS, MASTER DREPT ADMINISTRATIV; UNIVERSITATEA OVIDIUS, FACULTATEA DE DREPT, UNIVERSITATEA OVIDIUS- FACULTATEA DE ADMINISTRATIE PUBLICA.

Avocatul titular este membru UNBR (Uniunea Naționala a Barourilor din Romania), membru al BAROULUI CONSTANTA si al CCBE( Consiliul Barourilor Europene -Council of Bars and Law Societies of Europe).

Prin profesionalism si pregatire de specialitate continua, Cabinetul nostru de avocatura, prin avocatul titular, asigura asistenta si reprezentarea juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici, executorilor judecatoresti si organelor administratiei publice. Avocatul titular asigura si reprezentare in fata CEDO (Curtea Europeana a Drepturilor Omului, adesea numita informal Curtea de la Strasbourg) prin redactarea plangerii si transmiterea acesteia la forul mentionat.

Relatia cu justitiabilii este foarte pretioasa, fiecare client este tratat confidential si intr-un mod profesionist, ii intelegem nevoile si ii oferim solutia cea mai eficienta. Definitorii pentru cabinetul nostru de avocatura sunt: perseverenta, seriozitatea, pregatirea profesionala, pastrarea valorilor morale si a secretului profesional.

Next Step

Straight talk, Common sense