loader image

Avem o experienţă extinsă în următoarele

 

Arii de expertiză

Servicii juridice

Vă oferim consultanţă şi reprezentare în următoarele domenii ale dreptului

Ai nevoie de ajutor?

Ajutăm clienţii din 2011

Drept civil

Consultanta juridica privind spete de drept civil.
Cabinetul nostru de avocatura va ajuta cu: redactari de cereri de chemare in judecata, contracte, notificari, tranzactii, intampinari, cereri reconventionale, reprezentare in fata instantelor judecatoresti de orice grad, participare la negocierea contractelor, atestarea datei, continutului actului, identitatea semnaturilor prin inscrierea in registrul de acte juridice.
Consultanta juridica privind spete de drept civil.
Cabinetul nostru de avocatura va ajuta cu: redactari de cereri de chemare in judecata, contracte, notificari, tranzactii, intampinari, cereri reconventionale, reprezentare in fata instantelor judecatoresti de orice grad, participare la negocierea contractelor, atestarea datei, continutului actului, identitatea semnaturilor prin inscrierea in registrul de acte juridice.

Drept penal

Consultanta juridica in probleme de drept penal.
Serviciile avocatiale constau in: asistentă juridica şi reprezentare în procese penale, redactari de plangeri penale, cereri in fata organelor de urmarire penala, proceduri de transfer al persoanelor condamnate in strainatate, reabilitare judecatoreasca, liberari conditionate, contestatii la executare, contopiri de pedeapsa, cai extraordinare de atac etc

Contencios administrativ şi fiscal

Consultanta juridica in probleme de drept administrativ si fiscal.
Cabinetul nostru de avocatura va ajuta cu: redactari de actiuni si acte juridice, asistenta juridica si reprezentare in litigii, anulari de acte ale administratiei publice locale, reprezentare si asistenta in litigii de drept fiscal.

Drept comercial şi societăţi comerciale

Consultanta juridica in probleme de drept comercial.
Cabinetul nostru de avocatura va ajuta cu: recuperari de creante, constituiri societati comerciale, redactari acte aditionale, statute, hotarari AGA, infiintari puncte de lucru, inscrieri de mentiuni la Registrul Comertului, participare la negocieri ale contractelor comerciale. Acordam asistenta juridica, redactare cereri, actiuni, contracte, notificari, reprezentare in litigii comerciale in fata instantelor de judecata si de arbitraj, atestarea datei, continutului actului, identitatea semnaturilor prin inscrierea in registrul de acte juridice.

Dreptul muncii

Consultanta juridica privind spete de dreptul muncii.
Cabinetul nostru de avocatura va ajuta cu: redactari de cereri, contestatii, incheiere contract individual de munca, Intocmire fisa postului, regulament de ordine interioara, asistenta si reprezentare in toate litigiile de munca.

Dreptul familiei

Consultanta juridica privind problemele de dreptul familiei
Va solutionam problemele juridice de drept al familiei prin: redactare de actiuni si acte juridice, asistenta juridica si reprezentare in procese de divort, partaj, pensie de intretinere, incredintare minor, reglementare a vizitarii minorului, stabilirea sau tagada paternitatii. Avem in vedere, intotdeauna, interesul superior al minorului.

Asociaţii şi fundaţii

Ajutorul nostru consta in: intocmirea actelor de infiintare, intocmire si modificare de statut si act constitutiv, consultanta juridica in derularea activitatii, reprezentare in fata autoritatilor competente si a instantelor judecatoresti.

Executare silită

Cabinetul nostru de avocatura va acorda asistenta si reprezentare in fata notarilor publici si instantelor de executare prin: contestatii la executare, ridicare poprire, anulare executare silita, intoarcere executare silita, prescriptia dreptului de a cere executarea silita, executare silita pensie intretinere minor, executare silita hotarare privind programul de vizitare a minorului, diverse alte cereri in materie executionala.

Drept contravenţional

Va acordam asistenta juridica si reprezentare in fata instantei privind problemele pe care le aveti in trafic, prin redactarea de: plangeri contraventionale, obtinerea de daune materiale in accidente rutiere, obtinerea de daune morale in accidente rutiere, prelungirea dreptului de a conduce etc

Dreptul Uniunii Europene

Cabinetul nostru de avocatura va reprezinta interesele si in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), prin: redactare plangere catre Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), asistenta si reprezentarea intereselor dv. la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) si la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE).
De asemenea, va furnizam servicii calificate in materii precum: cooperare judiciara în materie penala, cooperare judiciara in materie civila (recunoastere hotarari pronuntate in strainatate, divort cetateni straini, executare silita pensie de intreținere Uniunea Europeana, program de vizita minori Uniunea Europeana - Regulamentul (CE) nr. 2201/2003 al Consiliului din 27 noiembrie 2003 privind competența, recunoașterea și executarea hotararilor judecatoresti în materie matrimoniala și in materia raspunderii parintești.